Εμπορικός Σύλλογος Σύρου: «Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να παραμείνουμε όσο το δυνατόν με ελάχιστα κρούσματα»

Newsroom
01/02/2021 19:39
 
 
 

Έκκληση και προτροπή να τηρούν πιστά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα απηύθυνε στους πολίτες της Σύρου ο Εμπορικός Σύλλογος του νησιού.

Δεδομένου ότι ήδη δυο νησιά του νομού περιλαμβάνονται στις «κόκκινες» περιοχές, ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει ότι «η πιστή, αυστηρή και ορθή τήρηση των μέτρων το επόμενο διάστημα θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την πορεία της μετάδοσης» στη Σύρο, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει ώστε να παραμείνει υγιής όλος ο πληθυσμός, αλλά και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου θα ήθελε να μεταφέρει στους πολίτες της Σύρου έκκληση και προτροπή για την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται.

Είναι σε όλους σας γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες στην πλευρά των «κόκκινων» περιοχών έχουν περάσει αρκετές περιοχές της Ελλάδας και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και δύο νησιά των Κυκλάδων.

Το επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας κάθε περιφερειακής ενότητας καθορίζεται από το επιδημιολογικό της φορτίο. Οι επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές κατατάσσονται στο «κόκκινο» επίπεδο αυξημένου κινδύνου (επίπεδο Β χρώματος κόκκινου), στο οποίο μπορούν να μπουν, τόσο τοπικές κοινότητες και δημοτικές ενότητες, όσο και δήμοι, περιφερειακές Ενότητες και ολόκληρες περιφέρειες αν το επιβάλλουν τα δεδομένα. Στην παρούσα χρονική στιγμή η Σύρος παραμένει, σύμφωνα και με τα επιδημιολογικά δεδομένα που παρουσιάστηκαν, στο επίπεδο επιτήρησης (επίπεδο Α χρώματος κίτρινου) πράγμα που πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν με ελάχιστα κρούσματα.

Η πιστή, αυστηρή και ορθή τήρηση των μέτρων το επόμενο διάστημα θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την πορεία της μετάδοσης στο νησί μας.

Ιδιαίτερα σας τονίζουμε τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, τις άσκοπες μετακινήσεις και τον συγχρωτισμό.

Φροντίστε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας από τα καταστήματα σύντομα και μην περιφέρεστε άσκοπα στους εμπορικούς δρόμους.

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού SARS-COV-2, κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες για την τήρηση όλων των παραπάνω ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς και οι επιχειρήσεις μας να λειτουργούν απρόσκοπτα.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*