Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης για την ανακοίνωση 16 κρουσμάτων στη Σύρο: «Δεν υπάρχει λόγος πανικού»

Newsroom
19/02/2021 10:03
  •  
  •  
  •  

Μήνυμα προς τους κατοίκους της Σύρου απηύθυνε ο Δήμαρχος του νησιού Νίκος Λειβαδάρας, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σύμφωνα με την οποία καταγράφηκαν 16 κρούσματα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο κ. Λειβαδάρας ζήτησε ακόμη πιο υπεύθυνη και ευλαβική τήρηση των μέτρων, ώστε να προληφθεί η διασπορά του κορωνοϊού και τόνισε ότι «δεν υπάρχει λόγος πανικού». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι θα πρέπει όλοι να είναι συνετοί και υπεύθυνοι για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο η κατάσταση.

Το πλήρες περιεχόμενο του μηνύματος του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης:

Κατόπιν της σημερινής επίσημης ανακοίνωσης από τον ΕΟΔΥ για τον αριθμό των κρουσμάτων στη Σύρο, θέλω να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου, οι οποίοι έχουν επιδείξει σύνεση και υπευθυνότητα όλο το προηγούμενο διάστημα, διατηρώντας το νησί μας σε πολύ καλά επίπεδα ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων, και να τους ζητήσω να τηρήσουν ακόμη πιο υπεύθυνα και ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της διασποράς.

Δεν υπάρχει λόγος πανικού, αλλά πρέπει ετούτη την ώρα να επιστρατεύσουμε όλα τα αποθέματα σύνεσης και υπευθυνότητας, που διαθέτουμε, ώστε να μην επιτρέψουμε να επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάσταση. Είμαι βέβαιος ότι οι συνδημότες μας είναι ικανοί να το πράξουν.

(Visited 169 times, 1 visits today)