Απάντηση Λεονταρίτη στον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Κυκλάδων: «Αναπαράγετε φήμες, χωρίς ούτε ένα στοιχείο»

giorgos leontaritis 2
Newsroom
12/03/2021 15:07
 
 
 

Αμετακίνητος στις θέσεις του παραμένει ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος στη σημερινή ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Λεονταρίτης υποστηρίζει ότι ο Σύλλογος συνεχίζει να αναπαράγει ψευδείς φήμες, χωρίς να καταθέτει στοιχεία, η προσκόμιση των οποίων αποτελεί βασική προϋπόθεση προκειμένου να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη και του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τέλος, διευκρινίζει ότι οι αναφορές του απευθύνονται σε ορισμένους συνδικαλιστές του δημοσίου της ΠΕ Κυκλάδων και όχι στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, τους οποίους – όπως είπε – σέβεται και εκτιμά την προσφορά τους.

Αναλυτικά, η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων:

Κύριοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω εγκάρδια, διότι με τη σημερινή επιστολή σας με επιβεβαιώνετε πλήρως για τους χαρακτηρισμούς που σας απέδωσα.

Σας κάλεσα σε συνάντηση και δημόσιο διάλογο, μετά την πρώτη επιστολή σας, η οποία κατά δική σας ομολογία στηριζόταν σε φήμες, ζητώντας σας να προσκομίσετε στοιχεία και αποδείξεις για τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά αναφέρατε.

Αντί αυτού, επανέρχεστε σήμερα με μία επιστολή, στην οποία συνεχίζετε να αναπαράγετε ΦΗΜΕΣ, χωρίς να καταθέτετε ούτε ένα στοιχείο.

Από πότε, κύριοι, (ορισμένοι) συνδικαλιστές του δημοσίου (ΠΕ Κυκλάδων), η Δημοκρατία και οι θεσμοί της λειτουργούν στηριζόμενοι σε φήμες; Από πότε η ατζέντα του δημόσιου διαλόγου καθορίζεται από φήμες;

Σύμφωνα με τη συνδικαλιστική σας αντίληψη θα έπρεπε να είμαστε σε έναν μόνιμο, συνεχή και καθημερινό διάλογο, τον οποίο επιθυμείτε να επιβάλετε αναδεικνύοντας τη φημολογία ως μέρος του δημοκρατικού διαλόγου.

Αναμένω, λοιπόν, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιθυμείτε να προσκομίσετε στοιχεία για αυτά τα οποία επικαλείστε, προκειμένου να υπάρξει συνάντηση μεταξύ μας.

Μέχρι τότε, δεν αποσύρω κανένα χαρακτηρισμό.

Υ.Γ. 1 Δεν σχολιάζω το υπόλοιπο κείμενο της επιστολής σας, στο οποίο είναι εμφανέστατα τα πολιτικά σας κίνητρα και οι πολιτικές σας θέσεις. Τις πολιτικές μας θέσεις και απόψεις τις αξιολογούν οι πολίτες.

Υ.Γ. 2 Διευκρινιστικά, οι αναφορές μου απευθύνονται σε μία μικρή μειοψηφία (ορισμένους συνδικαλιστές του δημοσίου της ΠΕ Κυκλάδων) και όχι στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ για την προσφορά τους.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*