240.000€ από την Περιφέρεια για την επισκευή και συντήρηση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης

Newsroom
30/03/2021 00:04
 
 
 

 

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η μελέτη και οι όροι δημοπράτησης για το έργο «Επισκευές – συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Σύρου – Ερμούπολης».

Πρόκειται για την Γ’ φάση χρηματοδότησης παρεμβάσεων σε σχολικά κτίρια του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 240.000€ και η δαπάνη θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Το, προς υλοποίηση, έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στο κτίριο που στεγάζεται το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και οι εργασίες που θα εκτελεστούν συνοψίζονται ως εξής:

1.Εγκατάσταση νέων κουφωμάτων
2.Υγρομόνωση του κτιρίου
3.Τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης
4.Κατασκευή αλουμίνιου συστήματος σκίασης
5.Αποκατάσταση τοπικών βλαβών
6.Τοποθέτηση νέων θυρών πυρασφάλειας

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης.

Αναφερόμενος στο εν λόγω έργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, δήλωσε: «Με την έγκριση των όρων δημοπράτησης σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή ξεκινάει η “ευχάριστη διαδικασία” υλοποίησης ακόμα ενός σημαντικού έργου για την παιδεία. Είμαι βέβαιος ότι το 2022 θα παραδώσουμε το 6ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό».

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*