Ανοίγει τις πόρτες του ο Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού στα Καμίνια της Σύρου

Newsroom
05/04/2021 2:12
  •  
  •  
  •  

Η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του Πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού στα Καμίνια της Σύρου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κυριακή 4 Απριλίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μηνάς Αληφραγκής, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού, Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμινίων Σύρου κ. Γιώργος Σιγάλας και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου κ. Δημήτρης Ξαγοράρης.

Ενόψει της παράδοσης του Πολυχώρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης εντός των επόμενων ημερών, στο σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε εκφράζεται η ικανοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων για το γεγονός ότι ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής, μέσω του οποίου επιτεύχθηκε η αναβάθμιση της.

Επισημαίνεται ότι ο σύγχρονος, πλήρως λειτουργικός και απόλυτα ασφαλής Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ 3-on-3, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε ο εμπλουτισμός των εγκαταστάσεων από την Περιφέρεια, με την τοποθέτηση οργάνων εκγύμνασης ανοιχτού χώρου.

Σε δήλωσή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, διότι εκτός του ότι είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε αυτές τις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις στη νεολαία και τους κατοίκους του νησιού, η συνεργασία με το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τον Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καμινίων απέφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη διαχείριση και λειτουργία των εγκαταστάσεων. Πρωτεύοντα ρόλο θα έχει ο Κοινωνικός, Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Καμινίων Σύρου.
Το ίδιο ευελπιστώ ότι θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση και των άλλων δύο σημαντικών αθλητικών έργων, το στάδιο στη Βάρη και το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Πάγο, των οποίων οι εργασίες κατασκευής θα ξεκινήσουν σύντομα, όπως έχουμε δεσμευθεί».

Από την πλευρά του, ο κ. Λειβαδάρας δήλωσε: «Επιστέγασμα της άριστης συνεργασίας του Δήμου μας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο σύγχρονος Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού στα Καμίνια. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση, καθώς σήμερα διευθετήθηκαν με τον Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καμινίων και οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαχείριση και λειτουργία των εγκαταστάσεων. Έτσι, σε λίγο καιρό το πολυδύναμο αυτό έργο πρόκειται να παραδοθεί στους συμπολίτες μας, ένα έργο που θα προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας».

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post