Ανταποδοτική Ανακύκλωση στη Σύρο: Συγκεντρώθηκαν ακόμη 8 τόνοι ρούχων

Newsroom
14/04/2021 15:55
 
 
 

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αποστολή της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ρούχων, υποδημάτων και λευκών ειδών, μετά από τη μετάβασή της στη Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Οκτώ τόνοι και εκατό κιλά ρούχα απεστάλησαν στην συνεργαζόμενη εταιρεία RECYCOM, τα οποία θα «επιστρέψουν» με τη μορφή δωροεπιταγών τροφίμων, οι οποίες – μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των δύο εκκλησιών της Σύρου – πρόκειται να διατεθούν σε πολίτες της Σύρου που έχουν ανάγκη στήριξης τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.


Υπενθυμίζεται ότι σε 15 μόλις μήνες, έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 34 τόνοι ρούχων στους κόκκινους κάδους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, οι οποίοι δέχονται καθαρά ρούχα και άλλα συναφή υλικά, κλεισμένα σε σακούλες. Οι κάδοι είναι τοποθετημένοι στην Ερμούπολη (στον δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον Σκλαβενίτη) και στον Φοίνικα (έμπροσθεν του αγροτικού ιατρείου).

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά την «ΕΡΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ» για την πρωτοβουλία της να μεταφέρει δωρεάν το φορτίο ρούχων στην Αθήνα, καθώς και τον Σύλλογο Φορτοεκφορτωτών Σύρου για τη δωρεάν ζύγιση.

Ιδιαίτερα, όμως, ευχαριστεί όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, που έφεραν τη Σύρο στην πρώτη θέση της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης από τον πρώτο κιόλας χρόνο, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του Δήμου και αποδεικνύοντας τόσο την οικολογική τους συνείδηση, όσο και την κοινωνική τους αλληλεγγύη.

(Visited 94 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*