Κορωνοϊός: Αύξηση των κρουσμάτων στη Σύρο – Έκκληση του Δήμου για αυστηρή τήρηση των μέτρων

Newsroom
29/05/2021 8:07
  •  
  •  
  •  

Θέρμη έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού απηύθυνε, για ακόμη μια φορά, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης λόγω της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων που παρατηρείται στο νησί τις τελευταίες μέρες.

Ο Δήμος τονίζει ότι η χαλαρότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, ακυρώνει την σημαντική προσπάθεια που καταβλήθηκε για τον περιορισμό του ιού, ενώ εκφράζει τον φόβο του για ενδεχόμενη επιβολή τοπικού lockdown, κάτι που θα επιφέρει αρνητικές συνέπειες στην οικονομία της Σύρου.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Δήμου έχει ως εξής:

Λόγω της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας, απευθύνουμε για μία ακόμη φορά θερμή έκκληση στους συμπολίτες μας, εμβολιασμένους και μη, για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, όπου όλοι οφείλουμε να επιδείξουμε αυξημένο αίσθημα ευθύνης, περιορίζοντας τη διασπορά, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία και αποφεύγοντας ένα ενδεχόμενο lockdown με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.

Η μη τήρηση των μέτρων και η χαλαρότητα ακυρώνει όλη την προσπάθεια που προηγήθηκε για τον περιορισμό των κρουσμάτων.

Συνεχίζουμε να κρατάμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Συνεχίζουμε να φοράμε σωστά τη μάσκα.

Συνεχίζουμε να αποφεύγουμε τον συνωστισμό ειδικά στους κλειστούς χώρους.

Συνεχίζουμε να τηρούμε σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής.

(Visited 132 times, 1 visits today)
Latest Post