Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Newsroom
04/06/2021 18:15
 
 
 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, στο γραφείο του, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος συνοδευόταν από τον Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ., Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ιάκωβο Γκύζη, τον Λιμενάρχη Σύρου, Πλωτάρχη Λ.Σ. Ιωάννη Βαμβακούση και τον Διοικητή της Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Σύρου, Πλοίαρχο Παναγιώτη Καραμήτσα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση ενόψει της θερινής περιόδου, δεδομένου ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία των λιμένων του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στον ασφαλή τρόπο άφιξης και αναχώρησης εκατομμυρίων επισκεπτών προς και από τα νησιά μας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης: «Στο πρόσωπο του Αρχηγού, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στο Νότιο Αιγαίο, τα οποία με ευσυνειδησία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των λιμένων και των παραλιών των νησιών μας, επιτηρώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ναυσιπλοΐα στο Νότιο Αιγαίο».

(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*