Στο Υπουργείο Εσωτερικών αντιπροσωπεία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, με επικεφαλής τον Νίκο Λειβαδάρα

Newsroom
23/06/2021 13:13
 
 
 

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχαν σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μηνάς Αληφραγκής και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σύρου κ. Ανδρέας Γιαλόγλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, ο κ. Λειβαδάρας αναφέρθηκε σε ζητήματα του νησιού που χρήζουν άμεσης επίλυσης, ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκε στα αιτήματα που έχει υποβάλει ο Δήμος για ένταξη στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Πέτσα για την πρόσφατη ένταξη των δύο μεγάλων έργων «Επέκταση, βελτίωση, εκσυγχρονισμός και ψηφιακή διαχείριση υποδομών ύδρευσης Νήσου Σύρου» και «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας στα δίκτυα λυμάτων της ΔΕΥΑ Σύρου», συνολικού προϋπολογισμού άνω των 5.000.000€.

Κατά την επιμέρους ανάλυση των υπόλοιπων προτάσεων που έχουν υποβληθεί, διαπιστώθηκε ότι και αυτές πληρούν τις απαιτήσεις των αντίστοιχων προσκλήσεων, γεγονός που δημιουργεί βάσιμη αισιοδοξία για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα.

Η συνάντηση έκλεισε με πρόσκληση του κ. Λειβαδάρα προς τον κ. Υπουργό να επισκεφθεί τη Σύρο, στην οποία ο κ. Πέτσας ανταποκρίθηκε θετικά και η επίσκεψή του μάλιστα προγραμματίζεται για το αμέσως επόμενο διάστημα.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*