Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου-Ερμούπολης: Με τηλεφωνικό ραντεβού και υποχρεωτική χρήση μάσκας η προσέλευση και παραμονή

Newsroom
25/06/2021 17:29
 
 
 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου- Ερμούπολης συνεχίζει τις συναλλαγές της με το κοινό, τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 22810-88089.

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.openabekt.gr/, όπου βρίσκεται ο ηλεκτρονικός κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου Ερμούπολης ή απευθείας στο https://syroslib.openabekt.gr και να αιτούνται βιβλία για δανεισμό, τηλεφωνώντας στο 22810-88089 ή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail biblerm@otenet.gr.

Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων στο δανειστικό τμήμα θα είναι μέχρι δύο άτομα συγχρόνως.

*Στην αίθουσα του αναγνωστηρίου θα λειτουργήσουν μία θέση μελέτης έντυπου υλικού διάρκειας και μία θέση χρήσης Η/Υ, διάρκειας 1 ώρας και 30′ αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού, προηγουμένως, στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης και να δηλώνουν το υλικό που τους ενδιαφέρει, καθώς και την ώρα της προσέλευσής τους.

*Η έκθεση «Χαρτί και καλαμάρι» θα είναι ανοιχτή για το κοινό (10:00-13:00), με μέγιστο αριθμό επισκεπτών μέχρι δύο.

*Η είσοδος θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, έτσι ώστε να ρυθμίζεται από το προσωπικό τόσο η ροή επισκεπτών που θα βρίσκεται ταυτόχρονα στη Βιβλιοθήκη, όσο και η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*