Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου – Ερμούπολης: Ψήφισμα για τον θάνατο του πρώην δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Ζαφειράκη

Ψήφισμα για το θάνατο της Βούλας Κονδύλη
Newsroom
02/07/2021 15:23
 
 
 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, συνεδρίασε την Παρασκευή 02 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00, δια περιφοράς, μετά από κατεπείγουσα πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που επιδόθηκε σύμφωνα με το νόμο για συζήτηση και λήψη αποφάσεως.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης εγκρίνει το κάτωθι Ψήφισμα

ΨΗΦΙΣΜΑ
1. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του Ανδρέα Ζαφειράκη, πρώην Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ερμούπολης. Ο Ανδρέας Ζαφειράκης, Πολιτικός Μηχανικός, ήταν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Ερμούπολη. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με την πρώτη Δημοτική Αρχή της Μεταπολίτευσης – του Ν. Φιλάρετου – και υπηρέτησε επί σειρά ετών τον Δήμο Ερμούπολης σε διάφορες επιτελικές θέσεις, καθώς και από τη θέση του Αντιδημάρχου, με τις Δημοτικές Παρατάξεις των πρώην Δημάρχων Ελ. Πιταούλη και Ι. Δεκαβάλλα, μέχρι και το 2006. Ο εκλιπών διακρινόταν για τις πολιτικές τοποθετήσεις του στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία ενός ισχυρού και εύρωστου Δήμου.

2. Σε ένδειξη πένθους, να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου την ημέρα της κηδείας του.

3. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δήμου στην κηδεία του εκλιπόντος και να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

4. Το παρόν Ψήφισμα να δημοσιευθεί στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΡΑΝΗΣ

(Visited 79 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*