Τμήμα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης από τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Newsroom
19/07/2021 13:33
 
 
 

Την έναρξη λειτουργίας τμήματος αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (ΝΟΣ).

Το τμήμα απευθύνεται στους αποφοιτήσαντες των Σχολών Ιστιοπλοΐας του Ομίλου ή σε όποιον άλλο ενδιαφερόμενο/ενδιαφερόμενη, ώστε να είναι εφικτή η συνεχή ενασχόλησή τους με το άθλημα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Στόχος των προπονήσεων θα είναι η δημιουργία μιας «δεξαμενής» αθλητών και αθλητριών με τους/τις οποίους/ες θα είναι εφικτή η δημιουργία πληρωμάτων, ώστε να μπορέσει ξανά το αγωνιστικό σκάφος μας «ΟΥΣΥΡΑ» να λάβει μέρος σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Διευκρινίζεται, επίσης, ότι για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του νέου τμήματος θα υπάρξει μηνιαία συνδρομή των συμμετεχόντων, η οποία θα οριστεί αμέσως μετά τον προσδιορισμό του πλήθους των ενδιαφερομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του ΝΟΣ (τηλ. 22810-88666) ή στο e-mail του Ομίλου (contact@nosyrou.gr). Για τη συντομότερη δυνατή έναρξη λειτουργίας του τμήματος, δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος Ιουλίου.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*