Η εκπομπή του ALPHA «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στη Σύρο

Newsroom
07/09/2021 15:11
 
 
 

Γυρίσματα στη Σύρο πραγματοποίησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στη Σύρο συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», στο πλαίσιο τουριστικής προβολής του νησιού και με στόχο την επέκταση μίας ήδη επιτυχημένης σεζόν.

Την δημοσιογράφο της εκπομπής κα Σοφία Τσίπα και το συνεργείο του Alpha υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Κουταβάς, ο οποίος και τους ξενάγησε στις ομορφιές και ιδιαιτερότητες του τόπου μας.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και το Γραφείο Τουρισμού ευχαρίστησαν θερμά για την συμβολή τους στην προβολή και τουριστική προώθηση του νησιού, την κα Μαίρη Καράβα και τους Μικρούς Ξεναγούς, την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και τον πατέρα Κωνσταντίνο Κοντό, την Καθολική Επισκοπή Σύρου και τους πατέρα Νικόλαο Ρούσσο και Ιωάννη Ρούσσο, τον Λαογραφικό-Χορευτικό όμιλο «Η σοφία της Παράδοσης», το Ινστιτούτο Κυβέλη, τη σχολή «Εν Χορδαίς & Οργάνοις», τον Σύλλογο Ιστορικών Οχημάτων Σύρου “Syros Enfield”, την Hermoupolis Heritage και τον κ. Μανώλη Ζώρζο.

Τέλος, ευχαρίστησαν τις επιχειρήσεις: το εστιατόριο «Δυο τζιτζίκια στ’ αρμυρίκια», το Παντοπωλείο «Πρέκας», το bar «Theosis», το τυροκομείο «Ζωζεφίνος», την λουκουμοποιία «Κανακάρης», το ζαχαροπλαστείο «Αθυμαρίτης» και το εστιατόριο «Ora Baresto».

(Visited 127 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*