Μήνυμα Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021 – 2022

Newsroom
10/09/2021 11:03
  •  
  •  
  •  

Αισιόδοξος ότι, με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων, η φετινή σχολική χρονιά θα κυλήσει ομαλά και χωρίς απρόοπτα δήλωσε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας στο μήνυμα του.

Ο κ. Λειβαδάρας υπενθύμισε ότι ο Δήμος και οι Σχολικές Επιτροπές θα συνδράμουν τις προσπάθειες της εκπαιδευτικής κοινότητας της Σύρου, ικανοποιώντας όποια ανάγκη προκύψει και τόνισε ότι προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των παιδιών σε ένα φιλόξενο, καθαρό και λειτουργικό σχολείο.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης:

Η σχολική χρονιά ξεκινά και μας στέλνει μήνυμα ελπίδας με νέους στόχους και νέες προσδοκίες. Οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία και οι εκπαιδευτικοί είναι έτοιμοι να τους προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, να ενθαρρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να τους καθοδηγήσουν και να τους εμπνεύσουν.

Έχουν ήδη προηγηθεί δύο σχολικές χρονιές με δυσχέρειες στην εύρυθμη εκπαιδευτική διαδικασία λόγω της υγειονομικής κρίσης, ωστόσο παραμένουμε αισιόδοξοι ότι η φετινή σχολική χρονιά θα κυλήσει ομαλά με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Ο Δήμος και οι Σχολικές Επιτροπές βρίσκονται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας σε κάθε περίσταση και για όποια κοινωνική ή εκπαιδευτική ανάγκη προκύπτει. Προτεραιότητά μας είναι να νιώθουν τα παιδιά μας ασφαλή και να απολαμβάνουν ένα φιλόξενο, καθαρό και λειτουργικό σχολείο, διότι εκεί χτίζεται το μέλλον μας.

Στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή κι εποικοδομητική σχολική χρονιά με δύναμη, αισιοδοξία και πάνω απ’ όλα υγεία!

(Visited 24 times, 1 visits today)