Τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Σύρου στηρίζει ο Γ.Γ. του ΕΟΤ – Συνάντηση με τον δήμαρχο και τοπικούς φορείς

Newsroom
24/09/2021 15:24
 
 
 

Με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη συναντήθηκε χθες στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κουταβά και του Προϊσταμένου της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παράβαλου, στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης της Σύρου.

Για τον ίδιο σκοπό, είχε προηγηθεί γεύμα εργασίας, στο οποίο παρίσταντο και εκπρόσωποι των επιχειρηματιών και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Συλλόγου «Τερψιχόρη» κ. Γιώργος Χατζαντώνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Αντώνης Καρατάσος και τα μέλη της ομάδας “Syros Experience” κ.κ. Γιώργος Βαρθαλίτης και Αντώνης Βουτσίνος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε το τουριστικό προϊόν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, ενώ παράλληλα τέθηκαν επί τάπητος οι δυνατότητες και οι προοπτικές της περαιτέρω ανάπτυξής του. Ειδικότερα, ο κ. Φραγκάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη Σύρο και δήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει τις προσπάθειες του Δήμου και της επιχειρηματικής κοινότητας προς την κατεύθυνση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης και της εδραίωσης της Σύρου στον τουριστικό χάρτη.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Δήμου, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο, καθώς ο κ. Κουταβάς ανανέωσε το ραντεβού με τον κ. Φραγκάκη στα γραφεία του ΕΟΤ στην Αθήνα, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*