Τρεις Ισραηλινοί δημοσιογράφοι στη Σύρο για την τουριστική προώθηση του νησιού

Newsroom
05/10/2021 11:39
 
 
 

Τους Yanai Arfi, Rene Lev-Ari και Sandrine Durand, δημοσιογράφους από το Ισραήλ, φιλοξένησε για ένα διήμερο ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, στο πλαίσιο της συνέχισης της τουριστικής προβολής του νησιού και της προώθησης του σε νέες αγορές.

Τους δημοσιογράφους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Κουταβάς, τους οποίους και ξενάγησε, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, στα κύρια αξιοθέατα της Ερμούπολης, στα χωριά, στην αρχοντική Έπαυλη Τσιροπινά, καθώς και στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου.

Ο Δήμος ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή τους στη προβολή της Σύρου, τη ναυτιλιακή εταιρεία SeaJets, το ταξιδιωτικό γραφείο Gaviotis Travel, το Maistrali, το ξενοδοχείο Benois, καθώς και τον Σύλλογο Τερψιχόρη και τα εστιατόρια «Στην Ιθάκη του ΑΗ» και «Περί Τίνος». Τέλος, ευχαρίστησε για την συμβολή τους, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» και πιο συγκεκριμένα τον Διοικητή του κ. Μιχάλη Ζουλουφό, όπως και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.