Η Σύρος που Αξίζουμε: «Τελικά ποιος διοικεί το Δήμο, ο κ. Λειβαδάρας ή κάποιος άλλος;»

Newsroom
08/10/2021 11:50
 
 
 

Έντονη κριτική στον ορισμό του νέου Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης άσκησε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Η Σύρος που Αξίζουμε».

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε με τίτλο «Συνεργάτες δύο ταχυτήτων και απόλυτο κουμάντο ο εξής ένας…», η παράταξη Μαραγκού υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο δήμαρχος κ. Λειβαδάρας απαξιώνει όλους τους συνεργάτες του, πλην ενός, κάτι που – όπως τονίζει η μείζονα μειοψηφία – φανερώνει την έλλειψη εμπιστοσύνης τόσο προς τα πρόσωπά τους, όσο και προς τους δημότες που τους ψήφισαν.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Τις τελευταίες ημέρες, βγαίνοντας ο Δήμαρχος από το κλουβί της ανυπαρξίας, μας εκπλήσσει δυστυχώς αρνητικά.

Θέλοντας να αποδείξει τις ηγεμονικές του ικανότητες, απαξιώνει τους συνεργάτες του, αφού κανέναν από τη Δημοτική ομάδα του δεν θεωρεί ικανό να αναλάβει τη θέση του παραιτηθέντα Αντιδημάρχου καθαριότητας.

Κρίνει έναν και μόνο έναν ως ικανό για να διαχειριστεί, όπως λέει για ένα μήνα, την εξαιρετικά δύσκολη (?) θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας.

Κατατάσσει τους συνεργάτες του σε δύο ομάδες. Μία του ενός ατόμου, που θεωρεί εξαιρετικά ικανό, και τους λοιπούς στην ομάδα της απαξίωσης και ανικανότητας.Τελικά ποιος διοικεί αυτό το Δήμο, ο κ. Λειβαδάρας ή κάποιος άλλος;

Και αν κύριε Δήμαρχε δεν ήθελε κανείς να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση (αν και οι δημότες σας επέλεξαν όλους και σας θεώρησαν ικανούς για τη διοίκηση του Δήμου), καλά θα κάνατε να αναλαμβάνατε εσείς για το χρονικό διάστημα του ενός μήνα, μέχρι να σας συμβουλεύσουν ποιόν να τοποθετήσετε, όπως άλλωστε προέβλεπε η 190/2019 απόφασή σας για τον ορισμό των Αντιδημάρχων(«…Β. Οι ανωτέρω μεταβιβαζόμενες αρμοδιότητες στους Αντιδημάρχους, σε περίπτωση που απουσιάζουν ή κωλύονται, ασκούνται από τον ίδιο το Δήμαρχο»).

Αν εσείς, κύριε Δήμαρχε, θεωρείτε τους συνεργάτες σας δύο ταχυτήτων, σκεφτείτε πώς σας θεωρούν πλέον οι δημότες που σας εμπιστεύτηκαν.

Η ανυπαρξία σας συνοδεύεται από ένδεια σωστής διοίκησης και αντιμετώπισης κρίσεων.

Δεν εμπιστεύεστε τους συνεργάτες που εσείς επιλέξατε και οι δημότες της Σύρου εξέλεξαν!!!

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*