Συνάντηση δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Λειβαδάρα με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας

Newsroom
27/10/2021 15:14
 
 
 

Με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Βουτσίνο συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, παρουσία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για θέματα Παιδείας κας Ειρήνης Δράκου.

Ο κ. Βουτσίνος ενημερώθηκε για τις σχολικές μονάδες της Σύρου και ιδιαίτερα για τα έργα συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολείων και του Εργαστηριακού Κέντρου του ΕΠΑΛ Σύρου. Από τη μεριά του, ο κ. Λειβαδάρας έθεσε το ζήτημα της έγκαιρης πρόσληψης ικανού αριθμού σχολικών καθαριστριών, προκειμένου να καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες των σχολικών μονάδων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα με τον κ. Γενικό να δηλώνει ότι ήδη διερευνάται η δυνατότητα της συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Ναυπηγείο Σύρου για τη δημιουργία Σχολής Τεχνικής Κατάρτισης Ειδικοτήτων.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*