Στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης οι δυο υπάλληλοι του Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Ν. Κυκλάδων

dimarxeio syros
Newsroom
04/11/2021 12:41
 
 
 

 

Στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης μεταφέρονται οι δύο υπάλληλοι του Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να καλύψουν κενές ή προσωποπαγείς οργανικές θέσεις ΙΔΑΧ του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσία του Δήμου.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, όλο το προηγούμενο διάστημα, έχοντας να αντιμετωπίσει γραφειοκρατικούς σκοπέλους, «με στοχευμένες και συστηματικές ενέργειες προς το Υπουργείο Εσωτερικών» ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης στήριξε «σθεναρά και με αίσθημα ευθύνης τους εργαζόμενους του Πολυδύναμου Κέντρου, προωθώντας αφενός το ζήτημα της λύσης και εκκαθάρισης της εν λόγω εταιρείας κι αφετέρου τη μεταφορά του προσωπικού της στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, με την υπ’ αριθμ. 95/07-06-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Για αυτή τη θετική έκβαση, ο Δήμος ευχαρίστησε θερμά τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και νυν Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Βρούτση, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Φωτεινιά «για την καίρια συμβολή τους στην προώθηση και επίλυση του εν λόγω θέματος».

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*