Τήνος: Προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης

Newsroom
03/11/2022 12:22
 
 
 

 

Ο Δήμος Τήνου ανακοινώνει την προκήρυξη ανοικτού, ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια μιας μονάδας αφαλάτωσης θαλάσσιου ύδατος με αντίστροφη όσμωση δυναμικότητας 1.000 m3/ημέρα».

Ο διαγωνισμός αφορά την προμήθεια μεταφοράς και παράδοσης μίας φορητής μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού ύδατος δυνατότητας παραγωγής 1000 m3/ημέρα πόσιμου νερού, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της παρούσας μελέτης. Η μονάδα, θα λειτουργεί με τη μέθοδο της Αντίστροφης Όσμωσης (R.Ο.), θα είναι προκατασκευασμένη και έτοιμη προς λειτουργία, εργονομικά πλήρως εγκατεστημένη εντός των μεταλλικών containers.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 434.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και φορέας χρηματοδότησης είναι το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Γιάννης Σιώτος τόνισε:

«Με συνέπεια και μεθοδικότητα υλοποιούμε το πρόγραμμα αναβάθμισης βασικών υποδομών του νησιού.
Με δεδομένη την αύξηση των αναγκών, λόγω της ανάπτυξης και της αύξησης των επισκεπτών, δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές για να υπάρχει και η επαρκής ποσότητα και η κατάλληλη ποιότητα νερού.
Το έργο θα πραγματοποιηθεί με πόρους που διεκδικήσαμε και διασφαλίσαμε, αυτή τη φορά από το Υπουργείο Εσωτερικών. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα προχωράμε μπροστά και αφήνουμε πίσω το μηδενισμό και τη μιζέρια.»

(Visited 63 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*