Απάντηση Σιώτου σε Κροντηρά: «Σοβαρευτείτε και διοικήστε αφήνοντας πίσω την τακτική ανάδειξης του προσώπου σας»

Newsroom
21/01/2024 10:09
 
 
 

 

Απάντηση στο δήμαρχο Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά για την καταστροφή των αρχείων στο γραφείο δημάρχου, δίνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος.
Ο κ. Σιώτος κατηγορεί το δήμαρχο για ψεύτικη και υποκριτική στάση και του ζητά να σοβαρευτεί και να αφήσει πίσω την παρωχημένη τακτική της ανάδειξης του προσώπου του.

Η δήλωση του Γιάννη Σιώτου

κ. Κροντηρά ψεύτικη και υποκριτική είναι η στάση σας να γνωστοποιήσετε πως δημόσια προβαίνετε σε αυτήν την ανάρτηση για να διαφυλάξετε το δημόσιο συμφέρον. Άλλωστε, έχετε αποδείξει τόσο με το θέμα του ΠΙΙΕΤ όσο και με τις ανεμογεννήτριες πόσο δήθεν διαφυλάττετε το δημόσιο συμφέρον της Τήνου!

Το δημόσιο συμφέρον διαφυλάχθηκε πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της εξαετούς θητείας μου ως Δημάρχου μέχρι και την τελευταία ημέρα της Δημαρχίας μου. Εν γνώσει σας διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα προφανώς ενθυμούμενος και συγχέοντας τις τακτικές καταστροφής που εσείς ακολουθήσατε το 2014 ως απερχόμενος Δήμαρχος.

Μάλιστα η αντίληψή μου για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Δημοσίου υπερτονίζεται από την πάγια εντολή μου περί εκτύπωσης και πρωτοκόλλησης όλων των εγγράφων των αρχείων του Δήμου, προνοώντας ακόμα και για το απλό ανθρώπινο λάθος που θα μπορούσε να λάβει χώρα.

Σοβαρευτείτε, λοιπόν, και διοικήστε αφήνοντας πίσω την παρωχημένη τακτική της ανάδειξης του προσώπου σας δια της συκοφάντησης τρίτων και αντ’ αυτής ακολουθείστε το δρόμο της αλήθειας και της ανάδειξη της ορθότητας των λόγων σας με τα έργα σας.

Γιαννης Σιώτος
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Τήνου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*