Μήνυμα Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Newsroom.
10/09/2024 17:01
 
 
 

Μήνυμα Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες, μια δημιουργική χρονιά με υγεία, γνώση, σεβασμό και διάθεση για συστηματική δουλειά.
Ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε εμπράκτως στην πρώτη γραμμή, αρωγοί σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Δουλεύουμε σκληρά, ώστε να διαμορφώσουμε – στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας – τις καλύτερες προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων μας και τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος μάθησης.

Η νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για προσωπική και συλλογική ανάπτυξη. Με συνεργασία, υπομονή και αλληλεγγύη, μπορούμε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο και να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον, που θα εμπνέει και θα καλλιεργεί τα ταλέντα και τις δεξιότητες των παιδιών μας.

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και είναι πλούσια σε στόχους και απαιτήσεις σε έναν δύσκολο, αλλά τόσο δημιουργικό δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης, την καλλιέργεια δεξιοτήτων και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων μας.

Ο Δήμος Τήνου είναι πάντα αρωγός σε αυτήν τη διαδικασία, έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της σωστής συντήρησης και λειτουργίας των κτιρίων των σχολείων μας, αλλά και της προαγωγής δράσεων για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία.

Εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές μας, μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία, όρεξη για μάθηση και δημιουργικότητα.

Στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς, εύχομαι υγεία και δύναμη ώστε μια ακόμη χρονιά να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Καλή σχολική χρονιά»

Παναγιώτης Κροντηράς
Δήμαρχος Τήνου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*