Ταξίδεψε και στην Τήνο το βιβλίο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

Newsroom.
21/10/2024 18:04
 
 
 

 

Το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, κόρης του μεγάλου Έλληνα Μουσικοσυνθέτη, μέσα από μια σεμνή εκδήλωση που διοργάνωσε η Χορωδία της Ιστορικής Κοινότητας Πανόρμου του Δήμου Τήνου.

Οι παρευρισκόμενοι, αυτή την όμορφη σαββατιάτικη βραδιά, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από τις αναμνήσεις της συγγραφέως, που αποτυπώνουν γνωστές και άγνωστες πτυχές από τα παιδικά της χρόνια, δίπλα στον διάσημο πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με ερμηνείες τραγουδιών του μεγάλου συνθέτη από τη Χορωδία και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργου, υπό τη μουσική διεύθυνση της κ. Μαργαρίτας Σαλταμανίκα, προκαλώντας συγκίνηση στους δεκάδες πολίτες που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Με το μπουζούκι του συνόδευσε ο Ιάκωβος Σκαλκώτος, ενώ κάποια τραγούδια ερμήνευσε ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Πηνελόπη Τριγώνη, η οποία άνοιξε και συντόνισε την εκδήλωση, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Εξιλζές.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*