Τήνος: Έπαρχος και Δήμαρχος στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων για τις ανεμογεννήτριες

Newsroom
11/02/2020 12:33
 
 
 

Ένα «τείχος» πολιτών έχει σχηματιστεί από το πρωί στην περιοχή «Πράσσα» στα Υστέρνια της Τήνου, προκειμένου να σταματήσουν οι μπετονιέρες που βρίσκονται ήδη στο νησί μαζί με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για το «περιβαλλοντικό» έργο εγκατάστασης ανεμογεννητριών.
Ανάμεσα στους πολίτες βρίσκονται, επίσης, η Έπαρχος Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου και ο Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος.

Διαβάστε τι έγραψαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook:

*Έπαρχος Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου
Είμαστε όλοι εδώ! Άνθρωποι κάθε ηλικίας, για να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα μας για την προστασία της Τήνου από τις ανεμογεννήτριες. Με μία κραυγή αγωνίας για την καταστροφή του περιβάλλοντος, για το μέλλον του νησιού μας και γι’ αυτό που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας!

*Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος
Δυστυχώς οι ανησυχίες μας επιβεβαιώθηκαν και το νησί μας ζει πρωτοφανείς στιγμές. ΜΑΤ παρατάσσονται εναντίον δημοτικών συμβούλων και πολιτών. Απαγόρευση κυκλοφορίας που με όλο το σεβασμό παραπέμπει σε άλλες εποχές… Τελικά είναι τόσο μεγάλα τα συμφέροντα;
ΥΓ: Είμαι γέννημα θρέμμα Τηνιακός, νομικός και οικογενειάρχης. Ως πολίτης και ως Δήμαρχος θα ήθελα να απευθυνθώ προς την Αστυνομική Διεύθυνση: όταν ζητάμε κατά την τουριστική περίοδο περισσότερη αστυνόμευση υπάρχει έλλειψη προσωπικού… όταν όμως πρέπει να εξυπηρετηθούν επιχειρηματικά συμφέροντα, όλα καλά.

Σημείωση: Η ανάρτηση του κ. Σιώτου έγινε τρεις ώρες πριν, ενώ της κας Δεληγιάννη-Άσπρου δύο ώρες πριν. Οι φωτογραφίες του παρόντος κειμένου, προέρχονται από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

(Visited 353 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*