Τήνος: Κάλεσμα σε διαμαρτυρία για τις σοβαρές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας

Newsroom
28/01/2021 21:59
 
 
 

 

Διαμαρτυρία για τις σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάζει το Κέντρο Υγείας Τήνου θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή οι πολίτες του νησιού.

Στο Κ.Υ. εδώ και καιρό δε λειτουργεί το μηχάνημα του ακτινολογικού αλλά ούτε και το ούτε το μηχάνημα μικροβιολογικών εξετάσεων…

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΗΝΟΥ στηρίζει το κάλεσμα της δημοτικής παράταξης «Κοινό Τηνίων» και καλεί τους Τήνιους πολίτες να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία για το Κέντρο Υγείας του νησιού την Κυριακή 31/01/2021, μπροστά από το Κέντρο Υγείας.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τήνου σε ανακοίνωση της επισημαίνει ότι από την πρώτη στιγμή, μαζί με το βουλευτή Νίκο Συρμαλένιο, έγιναν ενέργειες για την επαναλειτουργία του ακτινολογικού μηχανήματος αλλά οι προσπάθειες δεν έτυχαν καμίας απάντησης.

Σήμερα δεν λειτουργεί ούτε το μηχάνημα μικροβιολογικών εξετάσεων με αποτέλεσμα να μην γίνονται ούτε τα στοιχειώδη στο Κέντρο Υγείας.

“Η Δημόσια Υγεία δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, την Διοικούσα Επιτροπή του Κ.Υ. Τήνου, την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου, τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και την Έπαρχο να πάρουν θέση και να εργαστούν ώστε να προστατευθεί ο ρόλος του Κέντρου Υγείας Τήνου ως φορέας παροχής Δημόσιας Υγείας, δωρεάν και ανεξαιρέτως σε όλους τους πολίτες. Την Κυριακή 31/1/2021 στις 12.00 θα είμαστε όλοι εκεί” επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΗΝΟΥ.

*(φώτο: tinostoday)

(Visited 90 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*