Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τήνου: «Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Τήνου»

Newsroom
15/05/2021 10:16
 
 
 

Με τη φράση αυτή ξεκινά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τήνου, η οποία στηλιτεύει την κατάσταση που επικρατεί στην υγειονομική μονάδα του νησιού και ταυτόχρονα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου με τίτλο «Υγεία και τουρισμός στην Τήνο, δύο παράλληλοι δρόμοι!» έχει ως εξής:

Τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Τήνου συνεχίζονται!

Ξεκινάει η τουριστική περίοδος, θα περίμενε κανείς η κυβέρνηση να εφοδιάζει τα Κέντρα Υγείας των νησιών μας υλικά και προσωπικό. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη όμως αφήνει τις δομές υγείας αβοήθητες!

Στο Κέντρο Υγείας Τήνου λοιπόν δεν γίνονται μοριακά τεστ σε αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό! Τα τεστ είναι ελάχιστα παρόλο που έχει ζητηθεί ανατροφοδότηση πολλές ημέρες πριν.

Αυτό σημαίνει ότι οι τουρίστες που προσδοκούμε να έρθουν, θα πρέπει να φεύγουν δύο μέρες νωρίτερα με όποιες συνέπειες αυτό συνεπάγεται ως προς την διαμονή, την εστίαση, τις ενοικιάσεις και γενικότερα την οικονομία του νησιού.

Θυμίζουμε επίσης ότι το μικροβιολογικό μηχάνημα για καλλιέργεια συνεχίζει να μην λειτουργεί από τον περασμένο Οκτώβριο! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να στραφούν στα ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια πληρώνοντας το ανάλογο κόστος!

Επιτέλους το Κέντρο Υγείας πρέπει να λειτουργεί σωστά και οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

(Visited 162 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.