Πώς να γίνεις ένας επιτυχημένος οικοδεσπότης στην Airbnb προσδίδοντας χαρακτήρα στον χώρο σου

Newsroom
06/06/2023 21:40
 
 
 

 

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Πολλοί ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, επιλέγουν να μείνουν στις διακοπές τους σε ένα χώρο που είναι διαμορφωμένος για να τους υποδεχτεί και να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους και ταυτόχρονα να τους παρέχει την αίσθηση πως ζουν σαν να είναι κάτοικοι του τόπου στον οποίο ταξιδεύουν.

Κάθε διαμέρισμα, λοιπόν, μπορεί με τον κατάλληλο τρόπο να εξελιχθεί σε μια επένδυση που θα παρέχει έξτρα εισόδημα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο ανταγωνισμός στον κλάδο είναι μεγάλος, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να κάνετε το διαμέρισμα να ξεχωρίσει. Ένας από τους ευκολότερους και ταυτόχρονα οικονομικούς τρόπους για να το πετύχετε είναι η διακόσμηση.

Ρωτήσαμε λοιπόν την Χρύσα Σταύρου από το one interior design να μας δώσει κάποιες συμβουλές ώστε να κάνετε το χώρο σας περιζήτητο.

Υποδοχή

Προσέξτε ιδιαίτερα το πρώτο πράγμα που θα δει ένας επισκέπτης καθώς εισέρχεται στον χώρο σας. Ένα όμορφο έπιπλο εισόδου, όπου ο επισκέπτης θα τοποθετήσει τα προσωπικά του αντικείμενα η ένας καλόγερος για να αφήσει το πανωφόρι του δημιουργεί αμέσως μια αίσθηση φιλοξενίας.

Φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός του διαμερίσματός σας μπορεί να σας δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που θα κάνει το χώρο σας να ξεχωρίσει. Ο απαλός φωτισμός δημιουργεί αμέσως μια αίσθηση ζεστασιάς. Επενδύστε σε ένα ιδιαίτερο πορτατίφ ή ένα φωτιστικό δαπέδου με στυλ.

Φυτά

διακόσμηση

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι must στην διακόσμηση Airbnb. Θα δώσουν ζεστασιά και όμορφο χρώμα στο διαμέρισμα σας. Φροντίστε να είναι φυτά, τα οποία δεν θέλουν συχνά πότισμα και επενδύστε ένα μικρό ποσό σε όμορφες και καλαίσθητες γλάστρες. Χρησιμοποιήστε επίσης ιδιαίτερα βάζα τα οποία μπορείτε να γεμίζετε με φρέσκα χρωματιστά λουλούδια.

Τοίχοι

διακόσμηση

Από τα πρώτα πράγματα που βλέπει ένας επισκέπτης μόλις μπαίνει σε ένα σπίτι είναι η διακόσμηση των τοίχων του. Τοποθετήστε σε καίρια σημεία πίνακες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Επίσης πολύ καλή επιλογή είναι οι καθρέπτες καθώς κάνουν το χώρο να φαίνεται πιο φωτεινός και ταυτόχρονα μεγαλύτερος.

Όσφρηση

διακόσμηση

Η όσφρηση είναι μια από τις πιο δυνατές αισθήσεις. Φροντίστε έτσι ώστε ο χώρος σας να μυρίζει ευχάριστα. Μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα σε γυάλινα βαζάκια πολύχρωμα ποτ πουρί και να βάλετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού πολλών ειδών αρωματικά κεράκια.

Τέλος ρωτήσαμε την Χρύσα να μας πει αν τελικά είναι απαραίτητο κάποιος να προσλάβει έναν διακοσμητή εσωτερικών χώρων για το airbnb κατάλυμά του.

διακόσμηση

-Είναι τόσο απαραίτητο όπως ένα κλιματιστικό τον Αύγουστο (γέλια). Ο διακοσμητής είναι αυτός που θα σου κερδίσει χρόνο, χρήμα, ενέργεια και θα αυξήσει την αξία του σπιτιού σου, ειδικά όταν μιλάμε για ένα σπίτι από το οποίο περιμένουμε να κερδίσουμε χρήματα σε ένα φουλ ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Ακόμα και όσοι έχουν μια καλλιεργημένη καλαισθησία σίγουρα δεν έχουν όλες τις γνώσεις που μπορεί να έχει έναν ειδικός ώστε να διαμορφώσει τους χώρους πιο λειτουργικούς και πιο ελκυστικούς για τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες. Ενώ κάτι που συχνά υποτιμάται και για το οποίο χρειάζεται η επαγγελματική προσέγγιση, είναι ο εναρμονισμός του χώρου με το φυσικό περιβάλλον αλλά και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε τόπου, και αφού είμαστε στην Νάξο…να τον κάνουμε να μυρίσει Κυκλάδες και Αιγαίο!

Το όνομα «one»;

Δεν είναι σίγουρα ένα τυχαίο όνομα… Το ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον αριθμό ΕΝΑ. Γιατί ο αριθμός ένα είναι ο πρώτος στην σειρά. Θα μου πείτε: «Ο πρώτος είναι ο μηδέν!». Ναι, είναι ο μηδέν όμως το μηδέν είναι το όλον και περιλαμβάνει τα πάντα μέσα του, είναι το όλο και το τίποτα. Το μηδέν είναι το θείο και ο Θεός και για να καταλάβει καλύτερα τις εμφανίσεις του, αποφάσισε να προβάλει τον εαυτό του στο ΕΝΑ. Έτσι γεννήθηκε ο πρώτος αρσενικός αριθμός. Το σύμβολο του αριθμού ένα είναι μια κάθετη γραμμή. Στη μυθολογία ο αριθμός «ένα» αντιστοιχούσε στον Δία. Ο Πυθαγόρας έλεγε πως το Ένα είναι η ενέργεια ένωσης και δημιουργικότητας ανάμεσα στη Γη και τον Ουρανό.
Σε όσους πιστεύουν στα ζώδια (γέλια), ο αριθμός ένα σχετίζεται με τον ήλιο. Στα φυσικά φαινόμενα είναι: Φωτιά, Καλοκαίρι, Ζέστη, Ανατολή.

Στον αριθμό «ένα» αρέσει να πηγαίνει πρώτος …και όχι να ακολουθεί!
Οπότε….
«Join the One Studio, Design Studio, Let’s Make Your Space One-of-a-Kind»

διακόσμηση

 

One Interior Design Studio
Χώρα Νάξος, 84300
Χρύσα Σταύρου
Τ 6940 400 640
Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.466 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*