Σύνδεσμος Αμοργίνων: Πρόσκληση σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας

Άκης Αξαόπουλος
16/01/2020 01:08
 
 
 

 

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του “Συνδέσμου Αμοργίνων”, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του “Συνδέσμου Αμοργίνων”.

Την ίδια μέρα θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου.

Το ιστορικό αυτό και βραβευμένο σωματείο της Αμοργού, με την τεράστια δράση και προσφορά, που ιδρύθηκε πριν από 120 χρόνια, έχει ανάγκη από την ενεργό συμμετοχή όλων για την λειτουργία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι “χρειάζεται την άποψη και την κριτική και να είναι όλοι δίπλα του συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει”.

“Στόχος μας είναι να δώσουμε στο Σύνδεσμο Αμοργίνων την αίγλη που του αξίζει και δικαιούται. Ας αναλογιστούμε τους αγώνες των ιδρυτών του και προκατόχων μας, που ήταν πρωτοπόροι για την εποχή τους” σημειώνει μεταξύ άλλων και προσκαλεί όλους να πλαισιώσουν το Δ.Σ. και να αναλάβουν δράση με την υποψηφιότητά τους σε αυτές τις εκλογές.

“Δηλώστε συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έως και την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020. Ελάτε να χαράξουμε μαζί την πορεία του Συνδέσμου Αμοργίνων για τα επόμενα χρόνια” καταλήγει ο Σύνδεσμος.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*