Το τραγούδι που προκάλεσε σάλο στην Ινδονησία λόγω… μπούστου (video)

Άκης Αξαόπουλος
23/08/2019 21:12
 
 
 

 

Σε συγγνώμη υποχρεώθηκε ένα γυναικείο μουσικό ντούο στη Ινδονησία για το βίντεο κλιπ τραγουδιού του με τίτλο Bounce (σ.σ. χοροπηδάω).

Αιτία το… μπούστο των τραγουδιστριών το οποίο έκανε «bounce», όπως είναι ο τίτλος του ρυθμικού τραγουδιού.

Το Duo Semangka, όπως είναι το όνομα του ντουέτου, φαίνεται στο βίντεο να χορεύει μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο αλλά και σε χώρους στάθμευσης.

Τις δύο τραγουδίστριες κάλεσε για εξηγήσεις η Επιτροπή για την Προστασία των Παιδιών στην Ινδονησία (KPAI) μετά από παράπονα που έλαβε από πολίτες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η Κιάρα και η Γκόπα, όπως είναι τα όνοματα των δύο τραγουδιστριών, φέρονται να έχουν ασφαλίσει τα στήθη τους για περισσότερα από 65.000 ευρώ.

«Ανησυχούμε ότι τα παιδιά θα μιμηθούν τις κκινήσεις τους, οπότε γι’ αυτό ζητήσαμε διευκρινίσεις» εξήγησε από την πλευρά του ο επικεφαλής της επιτροπής.

Μετά τη συνάντηση οι δύο τραγουδίστριες δήλωσαν ότι «η εξέλιξη αυτή θα αποτελέσει ένα μάθημα για εμάς προκειμένου να είμαστε προσεκτικοί στο μέλλον ώστε να προσπαθούμε να διασκεδάζουμε τον κόσμο με πιο θετικό τρόπο».

Το συγκρότημα υπηρετεί τη μουσική dangdut που είναι δημοφιλής στην Ινδονησία και έχει τις καταβολές της σε παραδοσιακές φόρμες της ινδικής και αραβικής μουσικής της δεκαετίας του ’30.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 262 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.