The Voice: Η Ναξιώτισσα που έκανε “άνω – κάτω” τους κριτές (video)

Άκης Αξαόπουλος
21/10/2019 01:44
 
 
 

 

Οι κριτές του “The Voice”, έγιναν “άνω – κάτω” και οδηγήθηκαν σε ακρότητες στην εκπομπή της Κυριακής, διεκδικώντας μια διαγωνιζόμενη.

Ο λόγος η Μαρίνα Δρεσίου, μια νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Νάξο που τραγούδησε το “Still Loving You” των Scorpions το οποίο αφιέρωσε στον πατέρα της που έχει να δει από την ηλικία των 18 χρονών.

Η Μαρίνα εμφανίστηκε στη σκηνή και σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και να γυρίσουν και οι τέσσερις καρέκλες.

Απολαύστε την Μαρίνα

Οι κριτές του The Voice Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Πάνος Μουζουράκης έμειναν «άφωνοι» ακούγοντας την Μαρίνα να ερμηνεύει τόσο μελωδικά και σωστά το τραγούδι.

Οι κριτές έδωσαν μάχη για να την κερδίσουν και έσπευσαν να τη συγχαρούν.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην προσπάθειά της να πάρει στην ομάδα της την Μαρίνα αναφέρθηκε στην Ναξιώτικη και Μυκωνιάτικη καταγωγή της ενώ ο Σάκης Ρουβάς είπε ότι είναι από την Απείρανθο και η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την αγάπη της για το νησί της Νάξου.

Τελικά η Μαρίνα επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος δεν δίστασε να πέσει στα γόνατα και να την παρακαλέσει με ένα τραγούδι.

Η διεκδίκηση των κριτών

(Visited 3.184 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*