Λούσια Γιαβορτσέκοβα: Η σέξι ποδηλάτισσα στη Νάξο – Μιλά στην Ελένη Λαζάρου με φόντο την Πορτάρα (video)

Newsroom
01/09/2020 10:38
 
 
 

 

Στα ελληνικά νησιά κάνει τις διακοπές της, η εντυπωσιακή Σλοβάκα Λούσια Γιαβορσέκοβα που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Νάξο, αφού πρωτύτερα επισκέφτηκε τη Μύκονο και την Ίο.

Το εκρηκτικό μοντέλο δε σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, διαφημίζοντας τις ομορφιές των νησιών στους πάνω από 1,7 εκατ. ακολούθους της.

Η Λούσια Γιαβορτσέκοβα που είναι γνωστή και ως η σέξι ποδηλάτισσα του Instagram απολαμβάνει τις διακοπές της στην Νάξο . Η δημοσιογράφος του Alpha Ελένη Λαζάρου που βρίσκεται επίσης στο νησί, δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της.

«Μιλώντας στον AlphaTV και την εκπομπή Alpha Παντού η Λούσια αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα δεν είναι ποδηλάτισσα αλλά την αποκαλούν έτσι επειδή στο παρελθόν είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της κάποιες φωτογραφίες με ποδήλατο. Την συνάντησα στο Iliada Sunset Suites να απολαμβάνει την μαγευτική θέα της Πορτάρας και μου μίλησε για την αγάπη της για την Νάξο και τις Κυκλάδες» σημειώνει η Ελένη Λαζάρου.

Η σέξι Λούσια που αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, δηλώνει ξετρελαμένη με τη χώρα μας.

Η καλλονή από τη Σλοβακία, ποζάρει στη Νάξο και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

«Μερικές φορές, κοιτάζω ψηλά στον ουρανό, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός όμορφου πολύχρωμου ηλιοβασιλέματος και είμαι απλώς έκθαμβη και ευγνώμων που είμαι εδώ», αναφέρει ποζάροντας από τη Νάξο.

«Ο άνεμος του Αιγαίου παίζει με τα αλμυρά μαλλιά μου στο μπαλκόνι στη Νάξο. Περιμένοντας το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι τοπικό νόστιμο κρασί με την οικογένειά μου», αναφέρει σε post μιας άλλης φωτογραφίας από τη Νάξο.

«Ατελείωτο καλοκαίρι στην Ελλάδα. Μαλλιά γεμάτα αλάτι, χωρίς μέικ απ και νιώθοντας ο εαυτός μου», γράφει σε μια από τις αναρτήσεις της.

(Visited 2.019 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*