«Κοινωνία Ώρα MEGA» για το εξώδικο στην ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ: «Ο δήμος απειλείται από τα έργα που δεν γίνονται και όχι από δημοσιογράφους» (video)

Newsroom
24/10/2022 13:08
 
 
 

 

Πανελλήνιες διαστάσεις παίρνει το θέμα του εξώδικου του δήμου στην εφημερίδα ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ και ο τρόπος αντιμετώπισης των τοπικών ΜΜΕ από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό.

Στη σημερινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» στο MEGA Channel, έπαιξε το μαύρο πρωτοσέλιδο της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ που απαντά στο δήμο για το εξώδικο, με τίτλο «Δεν θα ζητήσουμε συγνώμη επειδή κάνουμε τη δουλειά μας», με καυστικά σχόλια και από τους δύο παρουσιαστές Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

«Οι φίλοι δήμαρχοι, όλοι αυτοί οι προύχοντες και οι άρχοντες που έχουν τα αξιώματα… το να γίνονται δημοσιεύματα και να γράφονται σε μία εφημερίδα ρεπορτάζ, θα πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία με τα εξώδικα, γιατί είναι καλό να ακούγονται και άλλες φωνές. Βελτιώνονται τα πράγματα. Μη νομίζεται ότι απειλείται ο δήμος από τέτοια δημοσιεύματα» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη προσθέτει: «Ο δήμος απειλείται από τα έργα που δεν γίνονται. Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να γράφουν… Με το εξώδικο τι προσπαθούν; Να τρομάξουν τον κόσμο;…. Σου λέει θα πάρουν το εξώδικο, θα δικαστούν, δε θα έχουν να πληρώσουν και θα κλείσουν οι εφημερίδες. Να σταματήσουν αυτή την πρακτική».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

(Visited 305 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*