Το πρωτοσέλιδο της ΜΑΣΚΑΣ (19-06-2015)

admin
19/06/2015 22:39
 
 
 

Το παιχνίδι και οι θεωρίες παιγνίων είναι έτοιμα να λήξουν! Και η παράταση που ζητάει ο Έλληνας πρωθυπουργός, έχει κι αυτή λήξει!

Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, τώρα βρισκόμαστε στην διαδικασία των πέναλτι! Και μάλιστα όπως δηλώνουν άπαντες οι δανειστές, η μπάλα βρίσκεται στα πόδια μας, ή πιο σωστά στα πόδια του Αλέξη…

Κυρίες και κύριοι. Τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα στον Αλέξη, ο οποίος τοποθετεί την μπάλα στην βούλα και είναι έτοιμος να εκτελέσει το καθοριστικό πέναλτι. Αν ευστοχήσει το παιχνίδι θα πάει σε νέα παράταση. Αν όμως αστοχήσει η ομάδα του αποκλείεται από την Ευρώπη!

Παρόλα αυτά φαίνεται ψύχραιμος,  ίσως σε αυτό να βοήθησε και ο Βαρουφάκης που του είπε σε ποια μεριά να ρίξει την μπάλα, και δείχνει αποφασισμένος να σκοράρει!

Παίρνει φόρα και… Δεν το πιστεύω κυρίες και κύριοι! Όλοι οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας ορμούν πάνω στον Αλέξη και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τον αποτρέψουν από την εκτέλεση!!!

Ο Σούλτς μαζί με τον Τόμσεν τον τραβούν από τη φανέλα! Από κάτω με βουτιά ο Ντάισε-μπλουμ τον τραβάει από το σορτάκι! Ο Σόιμπλε κατάφερε να συρθεί από το καροτσάκι και να προλάβει να αρπάξει από τη μέση τον Σούλτς για να κρατήσει κόντρα! Από πίσω πετάγεται ο Ντράγκι, μαζί με τον Γιούνγκερ που στηρίζεται στο κεφάλι του Μοσκοβισί, για να συγκρατήσουν τον μαχόμενο Αλέξη!!!

Αυτή είναι η εικόνα της κατάστασης και του σημερινού πρωτοσέλιδου της «Μάσκας».

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*