Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ είναι η πιο ασφαλής μέθοδος σήμερα

Άκης Αξαόπουλος
13/03/2020 13:09
 
 
 

 

Η επίσκεψη σε μια κλινική που ειδικεύεται στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ από τους επαγγελματίες είναι πραγματικά η μόνη επιλογή για αποτελεσματική αφαίρεση τατουάζ. Υπάρχουν πολλές άλλες διαθέσιμες μέθοδοι σήμερα, αλλά αυτές οι μέθοδοι έχουν αρκετά μειονεκτήματα, με κύριο λόγο το γεγονός ότι απλά δεν είναι σε θέση να κάνουν σωστά την αφαίρεση.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να θέλει να απαλλαγεί από ένα τατουάζ. Ίσως λόγω ενθουσιασμού ή λόγω της μόδας της εποχής αποφασίσατε να κάνετε ένα τατουάζ το οποίο με τα χρόνια δεν ταιριάζει πια στην αισθητική και στα γούστα σας. Ωστόσο η αφαίρεση τατουάζ δεν είναι μόνο για ανθρώπους που έχουν αλλάξει γούστα και δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι από μια απόφαση που έκαναν εδώ και χρόνια. Πολλοί ασθενείς που επισκέπτονται μια κλινική για να αφαιρέσουν ένα τατουάζ για να δημιουργήσουν χώρο για ένα νέο.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλετε να αφαιρέσετε τα τατουάζ σας, η θεραπεία με λέιζερ είναι η καλύτερη επιλογή. Άλλες επιλογές που είναι επί του παρόντος διαθέσιμες είναι οι διάφορες κρέμες που ξεθωριάζουν. Αυτή η επιλογή αφαίρεσης πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα λειαντικό για να τρίβετε τα επάνω στρώματα του δέρματος για να φτάσετε στο μελάνι. Αν ακούγεται οδυνηρό, φανταστείτε πως είναι στην πραγματικότητα. Έχει επίσης σημαντικό κίνδυνο εμφάνισης ουλών και λοίμωξης. Οι διάφορες κρέμες που ξεθωριάζουν στην αγορά δεν είναι καλύτερες. Πολλές από τις κρέμες απλά δεν λειτουργούν και αν είναι σε θέση να ξεθωριάσουν ένα τατουάζ , τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα και χρειάζονται πολύ χρόνο για να δείτε οποιαδήποτε σημαντική πρόοδο. Οι κρέμες που ξεθωριάζουν χρησιμοποιούν χημικές ουσίες που εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα σας για να ελαφρύνουν το μελάνι και αυτές οι κρέμες θα μπορούσαν να προκαλέσουν εξάνθημα ή ακόμη και να αλλάξουν μόνιμα την χρωστική ουσία του δέρματός σας.

Η εύρεση μιας καλής κλινικής αφαίρεσης τατουάζ σημαίνει ότι θα αντιμετωπιστεί από εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες που είναι πιστοποιημένοι ειδικοί στην αφαίρεση τατουάζ. Η αφαίρεση με λέιζερ (δείτε Αφαίρεση Τατουάζ Dermedica) δεν είναι εντελώς απαλλαγμένη από πόνο, αλλά ο πόνος είναι ισοδύναμος με αυτό που μπορεί να αισθανθήκατε όταν κάνατε ένα τατουάζ. Οι θεραπείες με λέιζερ δεν έχουν τους ίδιους κινδύνους και τις παρενέργειες που θα αντιμετωπίσετε με την δερμοαπόξεση και τις κρέμες ξεθωριάσματος και είναι πολύ λιγότερο επώδυνη μέθοδος από το να τρίβετε τα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Πολλές κλινικές λέιζερ θα εγγυηθούν επίσης την απομάκρυνση, αν εξακολουθεί να υπάρχει ορατότητα μετά την ολοκλήρωση του συνιστώμενου αριθμού θεραπειών.

Οι θεραπείες με λέιζερ δεν είναι σαν να κυματίζει ένα μαγικό ραβδί, θα υπάρξει κάποιος αριθμός συνεδριών μέχρι την ολική απομάκρυνση, χάρη όμως στην προηγμένη τεχνολογία των νέων μηχανημάτων ο αριθμός είναι πολύ μικρός και η αποτελεσματικότητα είναι πολύ μεγάλη. Επίσης δεν θα έχετε τον κίνδυνο εμφάνισης ουλών, λοίμωξης ή μόνιμου αποχρωματισμού του δέρματος. Εάν έχετε ένα τατουάζ που πρέπει να αφαιρέσετε, μια επίσκεψη σε μια εξειδικευμένη κλινική είναι η καλύτερη επιλογή σας.

(Visited 417 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*