«Κάπου σ’ έχω ξαναδεί»: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Άνδρο

Άκης Αξαόπουλος
09/08/2019 13:05
 
 
 

Στις 31 Αυγούστου, τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, η Άνδρος υποδέχεται την ερμηνεύτρια με την πληθωρική φωνή, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μία ξεχωριστή συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Άνδρου στο Ανοιχτό Θέατρο, στη Χώρα. Θα ακουστούν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες.

Η Ελεωνόρα έρχεται αυτό το καλοκαίρι να µας συνεπάρει για ακόμη µία φορά, γυρνώντας όλη την Ελλάδα, φωνάζοντας το σύνθημα: “κάπου σε έχω ξαναδεί”. Αυτός είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής παράστασης, αλλά και του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Στις συναυλίες θα μοιραστούμε εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε, µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας, καθώς και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.

Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Μαζί θα πουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη που έγραψε μέσα στα χρόνια, και για άλλους καλλιτέχνες, µα και για την ίδια την Ελεωνόρα, αλλά και τραγούδια που αναζητούν να ζωντανέψουν μέσα από τη δική σας φωνή.

Αυτό το καλοκαίρι θα γίνουμε όλοι ένα και θα αντιληφθούμε, πως όλοι τελικά, κάπου έχουμε ξανασυναντηθεί…, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου για το πρόγραμμα των συναυλιών της αγαπητής ερμηνεύτριας.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης και μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη θα βρίσκονται οι εξαιρετικοί συνεργάτες της, οι μουσικοί Μιχάλης Ασίκης / πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας / κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης / μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης / τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου / ακορντεόν και Βασίλης Νησσόπουλος / μπάσο.

Ταυτότητα συναυλίας:
Ημερομηνία: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019
Τοποθεσία: Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτήριου: 15 ευρώ γενική είσοδος
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων (Χώρα Άνδρου): Γραφείο Γενικού Τουρισμού PLOES TRAVEL (Τηλ. 22820 29220, καθημερινά, ώρες 10 π.μ. – 10 μ.μ.) και A.M.T. – ANDROS MARINE TRAVEL (Τηλ. 22820 29090, καθημερινά, ώρες 9 π.μ. – 11 μ.μ.)
Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη από το ταμείο του Ανοιχτού Θεάτρου Άνδρου, καθημερινά, ώρες 10 π.μ.- 2 μ.μ. και 6 μ.μ.- 9 μ.μ.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*