«Τικ Τακ Ντο»: Μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους στο θέατρο Απόλλων

Άκης Αξαόπουλος
12/08/2019 14:54
 
 
 

 

Να γνωρίσουν, με άφθονο χιούμορ, τον Μπαχ, τον Μότσαρτ και τον Μπετόβεν, καθώς και τις παραδοσιακές μουσικές και τους χορούς τεσσάρων διαφορετικών πολιτισμών της Γης θα έχουν την ευκαιρία οι μικροί και μεγάλοι θεατές της μουσικοθεατρικής παράστασης «Τικ Τακ Ντο», η οποία θα παρουσιαστεί στο θέατρο Απόλλων στις 20 και 21 Αυγούστου στις 20:30.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μουσικό χωριό, το χωριό του Ντο! Κι ένα ρολόι είχε, που χτύπαγε στης φύσης το ρυθμό. Κάποια μέρα ένας συνθέτης γίνεται με θράσος βασιλιάς και με μια μάγισσα για βοηθό, τείχη χτίζουν γύρω απ’ το χωριό. Τους κατοίκους του φοβίζουν και δικούς τους νόμους επιβλητικά ορίζουν.

Στο σημείο αυτό κρύβεται ένα μυστικό! Οι παλιοί βασιλιάδες πρόλαβαν και αποσυναρμολόγησαν του ρολογιού τον μηχανισμό, ώστε ο νέος βασιλιάς στον χρόνο να μην είναι κυρίαρχος. Στο χωριό επικρατούσε φόβος και σιωπή.

Μια μέρα ο Βακάι, ένας νεαρός, δεν αντέχει άλλο την κατάσταση αυτή. Ψάχνει τρόπο να βρει, το Ντο να ελευθερωθεί! Η πρώτη οδηγία φτάνει την κατάλληλη στιγμή έτσι, τα τείχη περνάει και το ταξίδι ξεκινάει!

*Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019»
*Τιμές εισιτηρίων: 6, 7 και 8 ευρώ
www.tiktaknto.gr

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*