Το 2ο Santa Run Kids είναι γεγονός

Άκης Αξαόπουλος
20/12/2019 16:15
 
 
 

 

Το 2ο Santa Run Kids είναι γεγονός! Μια γιορτή που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια με καθαρά εορταστικό χαρακτήρα!

Θα συγκεντρωθούμε στην οδό Παπαβασιλείου όπου ο Αη Βασίλης με τα ξωτικά του θα τρέξουν μαζί με τους «μικρούς» αθλητές της Νάξου. Σκοπός του αγώνα είναι οι συμμετέχοντες Αη Βασίληδες ηλικίας μέχρι 14 ετών να γίνουν μέρος μιας κεφάτης γιορτής!

Η διαδρομή που θα διανυθεί είναι 1χλμ στην οδό Παπαβασιλείου και στην παραλιακή οδό και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ο κάθε μικρός συμμετέχοντας θα παραλαμβάνει ένα σκουφάκι του Αη Βασίλη, το οποίο θα πρέπει να το φοράει κατά τη διάρκεια του αγώνα και ένα κουπόνι συμμετοχής για τη κλήρωση που θα γίνει μετά τη λήξη του Santa Run Kids, στην οποία κληρώνονται τρία ποδήλατα για ηλικίες ως 14 ετών!

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν μόνο όσοι θα τρέξουν στον αγώνα.

Σημείο εκκίνησης: Οδός Παπαβασιλείου. Ώρα εκκίνησης: 12:30

Η εγγραφή, η παραλαβή του καπέλου και του κουπονιού, θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία του αγώνα, μία ώρα πριν τη διεξαγωγή, στο χώρο εκκίνησης. Καλοδεχούμενοι είναι όλοι οι γονείς που θέλουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους (χωρίς να διαγωνίζονται), αρκεί να φοράνε κόκκινο σκούφο!!! Κεράσματα και εκπλήξεις για όλο τον κόσμο!

Σας περιμένουμε όλους, να γεμίσουμε σκουφιά την πόλη της Νάξου…

(Visited 138 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.