Στην Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού Λιμενικού Σώματος η Κατερίνα Μονογυιού

Newsroom
18/03/2022 13:44
 
 
 

 

Στην Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρευρέθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυυιού.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο απερχόμενος επίτιμος Αρχηγός Ναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης παρέδωσε την Αρχηγία του Λιμενικού Σώματος στον Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

Η κα Μονογυιού συνεχάρη τον απερχόμενο Αρχηγό για την επιτυχημένη θητεία του και το έργο που επιτέλεσε κατά τη διάρκεια δύσκολων καιρών, ενώ ευχήθηκε στον νέο Αρχηγό καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα του. Η βουλευτής Κυκλάδων υπογράμμισε, επίσης, την τεράστια συνεισφορά του Λιμενικού Σώματος στην ασφάλεια και την κοινωνική αρμονία τόσο των Κυκλάδων, όσο και ολόκληρης της Ελλάδας.

Στη συνέχεια, η κα Μονογυιού επισκέφτηκε τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για να εκφράσει, για ακόμη μια φορά τον θαυμασμό και την εκτίμηση της στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Τέλος, τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους για την προώθηση των αιτημάτων της Ομοσπονδίας.

(Visited 420 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*