ΕΠΛΣ Κυκλάδων: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές τη Δευτέρα – Ανακήρυξη επίτιμων μελών

Newsroom
11/12/2022 20:57
 
 
 

 

Στη Σύρο, έδρα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε η 15η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων. Το παρών έδωσαν μέλη τόσο από τη Σύρο όσο και από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΕΠΛΣ Κυκλάδων: Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης διεξήχθησαν σε κλίμα ομοθυμίας και συναδελφικότητας, με κατάθεση προτάσεων που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού. Επίσης, έγινε αναδρομή στα πεπραγμένα της απελθούσας τριετούς θητείας, με σχετική μνεία στους στόχους που είχαν τεθεί κατά την έναρξη αυτής και την επίτευξή τους.

Η Γενική Συνέλευση κατόπιν φανερής ψηφοφορίας αποφάσισε ομοφώνως την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού της Ένωσης. Με δεδομένη την παρέλευση της τριετούς θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε η διεξαγωγή αρχαιρεσιών (εκλογών) για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και των αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ). Η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών (εκλογών) θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022.

Με πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ Ιωάννη, η οποία έτυχε γενικής αποδοχής, ενθουσιασμού και εγκρίσεως από τη Γενική Συνέλευση, συστήνεται πλέον Γραμματεία Γυναικών, επικεφαλής της οποίας θα είναι μέλος γυναίκα, προς τιμήν και αναγνώριση του σπουδαίου έργου που επιτελούν οι γυναίκες μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων που δημιουργικά, ευθυνοφόρα και αρμονικά ασκούν τα απαιτητικά και μάχιμα καθήκοντά τους, σε συνδυασμό με τις πολυσχιδείς λοιπές ευθύνες τους στο προσωπικό και οικογενειακό περιβάλλον και βίο τους.

Για πρώτη φορά, από ιδρύσεως της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη Επίτιμων Μελών, προκειμένου τιμηθούν για την προσφορά τους, τον αλτρουισμό τους και τις εν γένει εξαιρετικές υπηρεσίες που παρείχαν στην Ένωση και κατ΄ επέκταση στα μέλη-συναδέλφους, το κάθε ένα Επίτιμο Μέλος από τη θέση ευθύνης που κατείχε.

Ως Επίτιμα Μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων ανακηρύχθηκαν τα ακόλουθα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη:

1. ΔΕΤΣΗΣ Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας περιόδου 2016-2019, στέλεχος εν ενεργεία.

2. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κων/νος, Αντιπρόεδρος περιόδου 2016-2019, στέλεχος εν ενεργεία.

3. ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Απόστολος, πρώην μέλος, Υπολιμενάρχης Σύρου, στέλεχος εν αποστρατεία.

4. ΜΕΡΓΙΑΣ Ηλίας, πρώην Πρόεδρος, στέλεχος εν αποστρατεία.

5. ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ Κων/νος, πρώην Πρόεδρος, στέλεχος εν αποστρατεία.

 

(Visited 112 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*