Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού για την άγρια συμπλοκή και συλλήψεις στο πλοίο της γραμμής Μύκονος – Ραφήνα (Video)

Newsroom.
14/08/2024 12:55
 
 
 

 

Χθες το απόγευμα, η Λιμενική Αρχή της Τήνου έλαβε ενημέρωση για συμπλοκή δεκατεσσάρων (14) επιβατών στο σαλόνι του πλοίου ¨SUPEREXPRESS¨.

Το σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του naxostimes.gr για το περιστατικό το Λιμενικό εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Τις απογευματινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Τήνου από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού-ταχύπλοου (Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ) πλοίου ¨SUPEREXPRESS¨ Ν.Π. 12580, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Τήνου προς το λιμάνι της Ραφήνας, ότι κρίνεται επισφαλής η συνέχιση του πλου και επιστρέφει στο λιμάνι της Τήνου.

Συγκεκριμένα, μετά τον απόπλου του πλοίου, σημειώθηκε συμπλοκή δεκατεσσάρων (14) επιβατών στο σαλόνι του πλοίου. Με την επιστροφή του ¨SUPEREXPRESS¨ στο λιμάνι της Τήνου, στελέχη της Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος της Τήνου προέβησαν στη σύλληψη δεκατεσσάρων (14) ημεδαπών επιβατών για παράβαση του άρθρου 292 Π.Κ. (Παρακώλυση συγκοινωνιών).

Σε περαιτέρω έρευνες, εντοπίστηκαν σε αποσκευές δύο (02) όπλα (ρέπλικες), τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατόπιν αιτήματος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, επιβιβάστηκαν επί του ¨SUPEREXPRESS¨ δύο (02) στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου για τη συνέχιση του δρομολογίου του προς το λιμάνι της Ραφήνας, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*