Η γυναίκα τραυματίστηκε στον αυχένα από πτώση τμήματος της οροφής του σκάφους – Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου και έλαβε εξιτήριο την ίδια ημέρα
να ατύχημα με τραυματισμό 78χρονης τουρίστριας σημειώθηκε σε επιβατηγό-τουριστικό σκάφος που βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή της Πολυαίγου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου, όπου της παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Μήλου από τον κυβερνήτη επιβατηγού-τουριστικού σκάφους για τον τραυματισμό μίας 78χρονης υπηκόου Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος είχε σημειωθεί στις 6 Ιουλίου 2026, ενώ το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή της Πολυαίγου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού, η 78χρονη τραυματίστηκε στον αυχένα όταν αποκολλήθηκε και έπεσε τμήμα του πάνελ της οροφής του σκάφους.
Το επιβατηγό-τουριστικό σκάφος κατέπλευσε στη συνέχεια στο λιμάνι του Αδάμαντα, όπου η τραυματίας αποβιβάστηκε και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου. Μετά την παροχή των απαραίτητων ιατρικών φροντίδων, έλαβε εξιτήριο την ίδια ημέρα.
Για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Κιμώλου, ενώ στον κυβερνήτη του σκάφους επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
(φωτο αρχείου)
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
































































