Το πλοίο είχε αναχωρήσει με προορισμό τον Πειραιά – Ο ναυτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σύρου
Στο λιμάνι της Σύρου αναγκάστηκε να επιστρέψει το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «BLUE STAR 2», μετά την εκδήλωση ασθένειας σε μέλος του πληρώματός του. Ο ναυτικός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για ιατρική περίθαλψη.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες η Λιμενική Αρχή Σύρου από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «BLUE STAR 2».
Το πλοίο είχε ήδη αποπλεύσει από το λιμάνι της Σύρου με προορισμό τον Πειραιά, όταν ημεδαπός ναυτικός, ειδικότητας θαλαμηπόλου, παρουσίασε πρόβλημα υγείας.
Για τον λόγο αυτό, το «BLUE STAR 2» επέστρεψε στο λιμάνι της Σύρου, όπου ο ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Μετά την αποβίβαση του ναυτικού, το πλοίο απέπλευσε εκ νέου, συνεχίζοντας το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς τον Πειραιά.
(φωτο αρχείου)
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
































































