Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

xeiropedes syllipsi
Άκης Αξαόπουλος
02/08/2019 21:01
 
 
 

 

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 19, 23 και 31 ετών, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου για παράβαση του νόμου 4139/2013 όπως ισχύει.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην περιοχή “ΚΑΛΑΜΟΠΟΔΙ” (ΠΑΡΑΝΤΑΪΣ) Μυκόνου από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών με τη συνδρομή χειριστή/συνοδού αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της οικείας Λιμενικής Αρχής εντοπίστηκε ο 19χρονος να έχει στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη μικτού βάρους σαράντα έξι εκατοστών του γραμμαρίου, την οποία δήλωσε ότι προμηθεύτηκε από τον 31χρονο.

Ακολούθησε έλεγχος στον 23χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους εξήντα εννέα εκατοστών του γραμμαρίου, ενώ στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε το ποσό των τετρακοσίων ευρώ.

Επιπροσθέτως, πλησίον του σημείου σύλληψης του 23χρονου και του 31χρονου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τα κάτωθι:
– μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους δύο γραμμαρίων και τριάντα πέντε εκατοστών του γραμμαρίου,
– δύο νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη μικτού βάρους εξήντα πέντε εκατοστών του γραμμαρίου  και εξήντα επτά εκατοστών του γραμμαρίου,
– οκτώ νάιλον συσκευασίες περιέχουσες μεθυλενεδιοξυμεθαμφεταμίνη (mdma) συνολικού μικτού βάρους έξι γραμμαρίων και τριάντα τριών εκατοστών του γραμμαρίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες και το χρηματικό ποσό.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*