Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης και κοκαΐνης στη Θήρα

Άκης Αξαόπουλος
20/10/2019 12:15
 
 
 

 

Στη σύλληψη ενός 28χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θήρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Θήρας, κατελήφθη ο 28χρονος στην περιοχή της Μεσσαριάς Θήρας, να έχει στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους χιλίων γραμμαρίων.

Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε από τα ανωτέρω στελέχη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, αρχικά στην οικία του 28χρονου και στη συνέχεια σε δωμάτιο ενοικιαζόμενων κατοικιών που ενοικίαζε ο ανωτέρω στην περιοχή του Περίβολου Θήρας, βρέθηκαν στο δεύτερο και σε διάφορα σημεία αυτού, νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, μικτού βάρους εβδομήντα γραμμαρίων.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν όλες οι ναρκωτικές ουσίες οι οποίες θα αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Σύρου, καθώς και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα ευρώ.

(Visited 65 times, 1 visits today)