Προήχθη σε Αρχιπλοίαρχο ο Ιάκωβος Γκίζης

Άκης Αξαόπουλος
04/11/2019 13:39
 
 
 

 

Στον βαθμό του Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ προήχθη ο Διοικητής της 6ης ΠΕΔΙΛΣ Ιάκωβος Γκίζης.
Τα θερμά της συγχαρητήρια για την προαγωγή εξέφρασε με επιστολή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Γιάννης Βαμβακούσης και ο Γ.Γ. Γιώργος Σκευοφύλακας.

Σε αυτήν πλέκουν το εγκώμιο του κ. Γκίζη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η κατάταξή του στην κατηγορία, πλέον, των ανωτάτων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, «αποτελεί προϊόν και επιβράβευση διαχρονικής συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς, από την οποία δεν εξέλειπε το ήθος, η υπευθυνότητα, η προσήνεια και ευπροσηγορία».

Αναλυτικά, η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Διοικητά της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ,
Με αφορμή την προ ολίγων ημερών προαγωγή σας στον βαθμό του Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων σας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια.
Η ανέλιξη και κατάταξή σας στην κατηγορία, πλέον, των ανωτάτων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, αποτελεί προϊόν και επιβράβευση διαχρονικής συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς, από την οποία δεν εξέλειπε το ήθος, η υπευθυνότητα, η προσήνεια και ευπροσηγορία.
Τέλος, ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων , είμαστε πεπεισμένοι για τη συνέχιση της μέχρι σήμερα ειλικρινούς και δημιουργικής μεταξύ μας συνεργασίας, ώστε τα πολυποίκιλα προβλήματα που απασχολούν τη νησιωτική περιοχή των Κυκλάδων, να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και καρποφόρα.

Οι ευχές μας, για υγεία και δύναμη στο δύσκολο και συνάμα επίμοχθο έργο που επιτελείται, να σας συνοδεύουν.

(Visited 627 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*