Στη Λέρο η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

perifereiako symvoulio 19.04.2016
admin
04/07/2016 14:21
 
 
 

Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη, ανάμεσα στα οποία και θέματα που αφορούν σε έργα σχετικά με την ύδρευση σε νησιά των Κυκλάδων, συνεδριάζει αύριο (11:00) στη Λέρο το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης θα εισηγηθεί τα τρία εξής θέματα:

1ον ∆ιαβαθμιδική Σύμβαση μεταξύ της ΠΝΑ και του δήμου Κιμώλου για το έργο «Κατασκευή Συνοδών Έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Κιμώλου» (το εν λόγω έργο έχει προϋπολογισμό 800.000€ προ ΦΠΑ).

2ον Διαβαθµιδική Σύμβαση μεταξύ της ΠΝΑ και του δήμου Φολεγάνδρου για το έργο «Εξωτερικά Δίκτυα Ύδρευσης Χώρας – Αγκάλη – Άνω Μεράς Φολεγάνδρου» (το εν λόγω έργο έχει προϋπολογισμό 550.000€ προ ΦΠΑ).

3ον ∆ιαβαθµιδική Σύμβαση μεταξύ της ΠΝΑ και του δήμου Αντιπάρου για το έργο «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Οικισμού Αντιπάρου» (το εν λόγω έργο έχει προϋπολογισμό 300.000€ προ ΦΠΑ).

Επίσης, ο περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος θα ενημερώσει το Σώμα για την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως “ΕUROPEANREGIONOFGASTRONOMY 2019”, ενώ θα υπάρξει και λήψη απόφασης για την παροχή κινήτρων υπέρ επικουρικών ιατρών και ιατρών υπαίθρου (αγροτικών) στις άγονες προβληματικές και απομακρυσμένες περιοχές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Προσλήψεις επιπλέον γιατρών για την κάλυψη των αναγκών. Εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος θα είναι ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας Νίκος Καραµαρίτης.

Δείτε εδώ τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*