Συνάντηση Παυλόπουλου – Κόκκινου για θέματα που απασχολούν τα νησιά

kokkinos paylopoylos
admin
15/07/2016 14:13
 
 
 

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του δεύτερου για ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες της Δωδεκανήσου και την αναπτυξιακή πορεία των νησιών.

Τα θέματα που έθιξε αναλυτικά ο κ. Κόκκινος κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν α) η υποστελέχωση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, αλλά και των δομών υγείας και των σχολικών μονάδων, καθώς και οι αρνητικές επιπτώσεις αυτής στις παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες, β) η ανάγκη ενίσχυσης του Νοτίου Αιγαίου με περισσότερους οικονομικούς πόρους, γ) ζητήματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας και της ασφάλειας των νησιών, δ) το μεταναστευτικό, ε) τα προβλήματα μετακίνησης των νησιωτών, στ) η πορεία του τουρισμού, ζ) οι αρνητικές επιπτώσεις από την αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α., η) οι συνέπειες των πυρκαγιών και των υπόλοιπων φυσικών καταστροφών και η επιτακτική ανάγκη αποζημίωσης των πληγέντων νησιωτών.

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε τη συμπαράστασή του στα αιτήματα των νησιωτών, ενώ επισήμανε ότι στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου θα υπάρξουν παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες για προώθηση των επιθυμητών λύσεων.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*