Cycladic: Η Νάξος αποκτά πρόσβαση και με τη Ρόδο από την 1η Δεκεμβρίου

Newsroom
25/11/2022 16:30
 
 
 

 

Τα νέα της δρομολόγια στην ενδονησιωτική αερογραμμή, ανακοίνωσε η Cycladic. Η εταιρεία ξεκίνησε τις ενδονησιωτικές πτήσεις τον Οκτώβριο και συνεχίζει με μικρές αλλαγές στις πτήσεις, που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής.

Για το διάστημα Δεκεμβρίου 2022-Μαρτίου 2023 και σύμφωνα με το online σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, η Νάξος θα έχει επικοινωνία με την Σύρο (με τιμή στα 99 ευρώ) και τη Ρόδο (με τιμή εισιτηρίου στα 139 ευρώ).

Αναλυτικά οι διασυνδέσεις μεταξύ των νησιών -για το παραπάνω διάστημα- έχουν ως εξής:

– Από τη Μύκονο θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα δρομολόγια προς Σύρο, προς Σαντορίνη (μέσω Σύρου) και προς Ηράκλειο (μέσω Σύρου και Σαντορίνης), αλλά και προς Αθήνα κάθε Παρασκευή.

– Από την Πάρο θα εκτελούνται δρομολόγια προς Σύρο (κάθε Πέμπτη).

– Από την Νάξο θα εκτελούνται δρομολόγια προς Σύρο (κάθε Τετάρτη) και προς Ρόδο (κάθε Πέμπτη).

– Από τη Ρόδο θα εκτελούνται και κάθε Τετάρτη δρομολόγια προς Νάξο και προς Σύρο (μέσω Νάξου), ενώ κάθε Παρασκευή προς Ηράκλειο.

– Από το Ηράκλειο θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα δρομολόγια προς Ρόδο, ενώ κάθε Παρασκευή προς Σαντορίνη, προς Σύρο (μέσω Σαντορίνης) και προς Μύκονο (μέσω Σαντορίνης και Σύρου).

– Από τη Σύρο θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα δρομολόγια προς Σαντορίνη, κάθε Τετάρτη προς Πάρο και κάθε Πέμπτη προς Νάξο και προς Ρόδο (μέσω Νάξου).

– Από την Αθήνα θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα δρομολόγια προς Μύκονο.

(Visited 850 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*