Στο συνέδριο του Ε.Λ.Κ. της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. ο Χαράλαμπος Κόκκινος

kokkinos synedrio elk kroatia
admin
04/11/2016 09:01
 
 
 

Στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας παρέστη και μίλησε ως μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.
Βασικό θέμα του συνεδρίου ήταν «Ο ρόλος της στρατηγικής της Ε.Ε. για την Αδριατική και το Ιόνιο στην αύξηση της ευημερίας και την ενίσχυση της ασφάλειας στην Ευρώπη». Συζητήθηκαν, επίσης και θέματα που αφορούν στις παράκτιες και νησιωτικές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Η εποχή μας επιβάλλει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των νησιωτικών και παράκτιων περιφερειών της Ε.Ε.» ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του ο κ. Κόκκινος, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ε.Ε. θα πρέπει να λάβουν υπόψη τις συνθήκες νησιωτικότητας, ενώ επισήμανε ότι «επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν οργανωμένες ενέργειες με σωστό σχεδιασμό, που θα έχουν στόχο την αειφόρο ανάπτυξη, αλλά και την αντιμετώπιση εκτάκτων γεγονότων, όπως είναι το προσφυγικό που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα η Ελλάδα και τα νησιά της».

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*