«Άνοιγμα» του Νοτίου Αιγαίου (και) στην τουριστική αγορά του Ισραήλ

ittaa 2
admin
25/11/2016 12:21
 
 
 

Περισσότεροι από 400 τουριστικοί πράκτορες και tour operators από το Ισραήλ συμμετείχαν στο ετήσιο τριήμερο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα από τις 22 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας.
Στο περιθώριο του συγκεκριμένου συνεδρίου, που αποτελεί τη σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση της ΙΤΤΑΑ και της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου έκανε αισθητή την παρουσία της με δικό της περίπτερο όπου παρουσιαζόταν υλικό από όλα τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, ενώ το παρών έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης.

ittaa 1

«Μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στο Νότιο Αιγαίο»
Την μοναδικότητα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και τις δυνατότητες που προσφέρουν για 12μηνο τουρισμό παρουσίασε κατά την εισήγησή της στο συνέδριο η κ. Παπαβασιλείου. Στην εισήγησή της, τόνισε ότι το Νότιο Αιγαίο με τα 50 νησιά και τα τέσσερα πιο ισχυρά τουριστικά brand του κόσμου (τη Ρόδο, την Κω, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη) ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων των εν δυνάμει επισκεπτών, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών.

ittaa 3
«Το Νότιο Αιγαίο έχει τόσα πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες του. Κάθε ένα από τα νησιά μας είναι ένας μοναδικός προορισμός που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο στον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφέροντας επίσης τις επιλογές που παρέχουν οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου σε πολισμικό και πολιτιστικό επίπεδο, στις ειδικές μορφές τουρισμού (όπως είναι ο αθλητικός τουρισμός ή ο τουρισμός τρίτης ηλικίας) και στην πλούσια γαστρονομική παράδοση.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο island hopping, τον συνδυασμό δηλαδή νησιών τα οποία μπορεί να επισκεφθεί ένας τουρίστας κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Νότιο Αιγαίο, έτσι ώστε να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και εικόνες μαγευτικών τοπίων.
Παράλληλα, η κ. Παπαβασιλείου δήλωσε ότι το Νότιο Αιγαίο, λόγω της μεγάλης προσφοράς εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αποτελεί προορισμό για 12μηνο τουρισμό. «Υπάρχουν τόσα πολλά να ανακαλύψετε στα νησιά μας κάθε εποχή του χρόνου! Η μοναδικότητα του κάθε νησιού παρέχει διαφορετικά είδη τουρισμού, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι αναζητά. Το Νότιο Αιγαίο είναι έτοιμο να σας προσφέρει δυνατές ταξιδιωτικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες» τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*